x_vagos_x Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Παίδες καλημέρα... Σήμερα, το router μου αρνείται πεισματικά να δεχτεί το προεπιλεγμένο Pass 1234 του και δεν με αφήνει να κάνω configure τπτ... :-? Τι μπορεί να φταίει...; Έχω κάνει static ip... Έχει να κάνει μ' αυτό ή..... [ είπα να βάλω dc++ και με ξενέρωσε εντελώς... ] :evil: PLS Help ρε guyz... :oops:
Markknopfler Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Μάλλον θα άλλαξες το password και δεν θα το θυμάσαι.Έχεις κάνει μήπως κανένα backup?Αβ δεν μπορείς να θυμηθείς τον κωδικό πάτα το κουμπάκι που κάνει reset πίσω από το ρούτερ σου.Είναι ένα κουμπάκι το οποίο είναι πιο μέσα και για να το πρέπει να το πατήσεις με κάτι αιχμηρό όπως συνδετήρας ας πούμε...
x_vagos_x Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Σκέφτηκα κι εγώ το reset αλλά δεν ξέρω αν θα χαθούν οι ρυθμίσεις για την ip που έχω κάνει... Με restart πάντως δεν έγινε τπτ...
Markknopfler Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Με ρεστάρτ προφανώς δεν γίνεται τπτ.Αν δεν μπορείς να θυμηθείς τι pass έβαλες δεν υπάρχει άλλη λύση μην το ψάχνεις...
Pink_Panther Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Pezei kai na mpikane mesw internet kai na sto alaksane (are kakoi lamerohackerocrackers :-P) Kane reset to router sou, mono etsi swzesai. An den mporeis na kaneis kai connect einai pi8ano na einai online allos me to username/pass sou!
Markknopfler Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Μην τον πανικοβάλεις ρε πάνθηρα..Και να του το κλέψανε η σύνδεση του ανήκει και μπορεί να αλλάξει το pass όποτε θέλει και to username οπότε να σου πάρουν τη σύνδεση δεν παίζει..
x_vagos_x Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 μπα... τπτ παιδιά...! έκανα reset αλλά δεν μπαίνει και πάλι...
Markknopfler Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 δεν κάνει τπτ με reset?δεν μπορεί ρε μεγάλε το πάτησες καλά.πρόσεξε θέλει παρατεταμένη πίεση για περίπου 10sec,μόνο έτσι μπορεί να σε ασφαλίσει η zyxel ότι δεν θα το πατήσεια καταλάθος για οποιόδήποτε λόγο
Pink_Panther Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Μην τον πανικοβάλεις ρε πάνθηρα..Και να του το κλέψανε η σύνδεση του ανήκει και μπορεί να αλλάξει το pass όποτε θέλει και to username οπότε να σου πάρουν τη σύνδεση δεν παίζει.. Giafto tou to eipa, gia na to kserei kai na ta alaksei an xriastei. Den ton panikovalw, tou lew ti mporei na antimetopisei. File, otan kaneis reset to router sou alakse to 1234 me kati allo gia na min sto ksana-alaksoune.
poulinos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 kamia fora exo petixei kai ego se zyxel na min kanei reset me tin proti kai na min feugei to password.dokimase kapoia epanelimena reset kai tha to midenisei olo.oso gia tis rithmiseis min agxonesi exei poli eukoles rithmiseis.
x_vagos_x Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Παιδιά οκ το reset έγινε με την δεύτερη, απλά τώρα έχει γίνει ένα ψιλομπάχαλο με τις πόρτες και την στατική IP... πάω να τα ξαναφτιάξω... Και να ρωτήσω.. Χρειάζεται οπωσδήποτε αναβάθμιση το firmware του...;
agouraki Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 mipos to keyboard sou einai xalasmeno kai px to 1234 den grafei to eidio
x_vagos_x Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Μπααα... καινούριο είναι ... { Και γράφει κανονικά 1234 [numlock] και 1234 [πάνω από τα γράμματα] }
Markknopfler Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Απ'ότι ξέρω δεν έχει βγει κάποια αναβάθμιση για το συγκεκριμένο ρούτερ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.